LÖYLYKISAT JUHLAVUONNA VIITTOMAKIELELLE TULKATTUNA

 

Löylyn MM-kisojen juhlavuoden kilpailuun on luvassa erittäin mielenkiintoista lisäväriä, kun koko tapahtuma tullaan tulkkaamaan viittomakielisille katsojille.

 

Viittomakielen tulkeiksi Humanistissa ammattikorkeakoulussa (Kuopion kampus) opiskelevien Anne Ronkaisen ja Eveliina Jaakkolan tekemä tulkkaus on yksi osa heidän opinnäytetyötään, jossa he perehtyvät suuren tapahtuman tulkkaukseen sekä siihen valmistautumiseen. Löylyn MM-kisojen tulkkaus antaa mahdollisuuden myös viittomakielisille osallistua tasa-arvoisina tämän kaltaiseen kulttuuritapahtumaan. Samalla tulkkaus tuo esille suomalaista viittomakieltä myös kansainvälisesti.

 

Kisaorganisaatiossa Ronkaisen ja Jaakkolan yhteydenotto otettiin suurella kiinnostuksella vastaan.

- Oli päivänselvä asia, että haluamme olla mukana tämän kaltaisessa tempauksessa. Koska Anne ja Eveliina tulevat tekemään todella kovan ja hienon työn kahden päivän aikana, haluamme antaa heille kaiken mahdollisen tukemme, kilpailunjohtaja Ossi Arvela lupaa.

 

Kilpailuun myydään ennakkoon alennushintaisia lippuja viittomakieltä käyttäville. Yhden päivän liput maksavat 10 € (norm. 15 €) ja kahden päivän lippu 15 € (norm. 25€). Alennusliput tulee ostaa ennakkoon ottamalla yhteyttä kilpailunjohtaja Ossi Arvelaan, mieluiten sähköpostilla (ossi.arvela@heinola.fi).

 

Anne ja Eveliina uskovat, että tapahtumasta tulee mielenkiintoinen kokemus sekä viittomakielisille että kuuleville katsojille. Lisäksi he toivovat, että paikalle saapuu myös mahdollisimman monta viittomakielistä katsojaa! 

 

Ajankohtaiset löylyuutiset löytyvät ensimmäisenä nettisivuiltamme osoitteesta www.saunaheinola.com.

 

Löylyn MM-kisojen 10-vuotis juhlakilpailu Heinolassa 8.-9.8.2008

 

Lisätietoja,

 


Ossi Arvela

Löylyn MM-kisat / Kilpailunjohtaja

Maaherrankatu 1b

18100 Heinola

 

0500-491 620

ossi.arvela@heinola.fi

Anne Ronkainen
anneroinen@hotmail.com
040-579 3993

Deafsignlanguagerin kommentti:
Kannattaa osallistua siihen kilpailuun katsomaan, kävin siellä pari kertaa ja oli hauska tunnelma siellä.